Kenali Lulu Caldina


Lulu Caldina
Penyokong Chelsea FC

Fanpage : lulu-pages
FB : Lulu Caldina
Twitter : lulucaldina


Merupakan seorang blogger sepenuh masa/separuh masa (adakalanya) sejak June 2010. Bermula dengan kebiasaan melayari internet membaca berita terkini dalam dan luar negara, kenapa tidak dijadikan satu platform menerusi blog, untuk disalurkan pengetahuan itu kepada orang lain. Sama-sama beroleh manfaat.. Bermula dengan 0, tiada berpengetahuan langsung mengenai blog, alhamdulillah sejak dari itu dah punya pengetahuan yang agak membantu menaikkan lagi nama blog Lulu-Pages ini.

Lulu-Pages mulai sebati dihati pembaca, dan menjadi antara blog yang menyalurkan berita dan maklumat sejak itu. Tidak dinafikan, blog ini punya pembaca yang setia sejak dari dulu. Terima kasih atas sokongan, dan lulu selalu berharap akan tetap sukses dalam dunia blog sehingga ke akhirnya.. Insha Allah..
Dan syukur, sejak jadi blogger ni, ada juga dapat pendapatan dari pengiklanan. Dan sejak dari itu, lulu sedar, selain dari berblog kerana minat, nampaknya memberi hasil yang kadang-kadang diluar jangkaan. Alhamdulillah, asal mahu berusaha.. Sampai berjumpa lagi 😀
.

16 thoughts on “Kenali Lulu Caldina

 1. rozana abu hassan

  Invitation:
  Launching and press conference Rindu Awak Separuh Nyawa nukilan Siti Rosmizah

  Date : 31 May 2016 – Tuesday
  Time : 10.30am
  Place: Mini Auditorium Matic , 109 Jalan Ampang Kuala Lumpur

  Thanks.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *