Video wanita lahirkan anak dalam Laut Merah jadi tular

 

Video wanita lahirkan anak dalam Laut Merah jadi tular | DETIK mengagumkan seorang bayi dilahirkan di dalam Laut Merah di Mesir menjadi tular di media sosial negara itu, hujung minggu lalu. Beberapa gambar menunjukkan bayi yang masih bertali pusat itu dibawa keluar dua lelaki dengan uri ditadah dalam mangkuk kecil di Dahab. Seorang daripadanya dipercayai ayah kanak-kanak itu manakala yang kedua lebih berusia.

Ada pihak merumuskan lelaki yang berusia yang menemani mereka adalah ayah wanita terbabit atau doktor yang jika benar bererti kelahiran dalam laut itu memang dirancang. Gambar kemudian menunjukkan wanita terbabit menyusuli dua lelaki berkenaan. Semuanya dipercayai pelancong Russia. Tidak jelas sama ada wanita itu memang berniat melahirkan anaknya di dalam laut ataupun kelahiran itu tidak dijangka.

Gambar berkenaan diambil dari balkoni apartmen berhampiran, dan tidak jelas sama ada keluarga itu tahu detik indah mereka sedang dirakam. Identiti keluarga itu tidak diketahui, tetapi ibu dan bayinya nampak dalam keadaan sihat. -AFP

 

.

2 thoughts on “Video wanita lahirkan anak dalam Laut Merah jadi tular

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *